Arnold Voordewind Fotografie / Natuurlijkefoto.nl


Ik ben Arnold Voordewind, de fotograaf en oprichter van Natuurlijkefoto.nl. Op 23 juli 1977 ben ik geboren in Roden. Van huis uit heb ik de voorliefde voor de natuur en de fotografie meegekregen. Deze voorliefde is uiteindelijk uitgegroeid tot Natuurlijkefoto.nl. Een hobby die geleid heeft tot een bedrijf, waarbij iedereen mee kan genieten van de prachtige natuur die Nederland heeft.

De natuurgebieden waar ik graag fotografeer zijn o.a. de Onlanden, het Lauwersmeergebied, de Weerribben, de Veluwe. Vooral in de vroege ochtend levert dit mooie foto's op die ik gebruik voor de ansichtkaarten en canvas afdrukken die Natuurlijkefoto.nl verkoopt.

Ook vind ik het leuk om anderen mensen enthousiast te maken voor de fotografie en de natuur in Nederland. Daarom geef ik diverse workshops, zoals:

Fotografie workshop in Groningen (groepsverband)
Fotografie workshop in Friesland (individueel)
Fotografie workshop in Drenthe (individueel)

Naast het fotograferen voor Natuurlijkefoto.nl maak ik in opdracht van derden ook reportages. Denk hierbij aan het fotograferen van evenementen en bedrijfsfotografie, metname in de recreatiebranche.

Ik heb ruim 10 jaar gefotografeerd met spiegelreflex camera's van Canon. In 2022 ben ik overgestapt naar de R serie syteemcamera's van Canon.

Ik wens u veel kijkplezier...

Arnold Voordewind
 

 

Soms kom ik tijdens het fotograferen erg leuke situaties tegen. Gelukkig heb ik altijd een backup camera mee waarmee ik deze "fotograaf" ook even op de foto kon zetten. Nadat het beestje de lens had schoongemaakt kon de foto genomen worden!

Volg ons op: